Reviews

Foto Tatjana

Tatjana - deelneemster vrouwencirkel

“Dit was een heel nieuwe maar vooral verrijkende ervaring voor mij. Ik ben zelf eerder introvert en wist niet of dit echt iets voor mij zou zijn, maar Lore en de andere deelnemers hebben me meteen helemaal op mijn gemak doen voelen waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Het gevoel dat je eerlijk kan vertellen wat je voelt en denkt zonder veroordeeld te worden was echt bevrijdend. Ik raad iedereen aan om ook eens deel te nemen, want het geeft een serieuze boost aan je zelfvertrouwen en is een goede reminder dat je perfect bent zoals je bent.”

Carine

Carine - deelneemster vrouwencirkel

“Door stil te staan bij jouw vragen had ik echt het gevoel van in het moment te zijn. Door in het moment te staan, voelde ik heel sterk de relatie met mezelf, terug in connectie staan met mijn behoeftes en er aandacht voor te hebben. Je zei: wat je aandacht geeft groeit, zo simpel maar oh jee in de praktijk. En dan het extraatje met dank aan de dame links van mij die de tijd en de ruimte nam voor zichzelf, heeft me over de streep getrokken, om zonder schuldgevoel het over mezelf te hebben. Toen ik naar het station stapte voelde ik letterlijk luchtigheid doordat ik in het moment bleef.”

Anneleen

Anneleen - deelneemster vrouwencirkel

“Ik vond mijn deelname aan de vrouwencirkel heel fijn. Het is een moment voor jezelf, je neemt de tijd om even te reflecteren. Lore slaagt erin een gezellige, ongedwongen sfeer te creëren, wat maakt dat iedereen zich op z’n gemak voelde. Na afloop had ik een ontspannen gevoel. Het is zeker een aanrader om eens te doen, dit is iets wat iedereen af en toe eens kan gebruiken. Even stilstaan in de drukte van het leven.”

Foto Marjolein

Marjolein - deelneemster vrouwencirkel

“Het was een rustgevende, inspirerende avond, die je het gevoel geeft dat je niet alleen bent met jouw gedachten, gevoelens en belevenissen. Door gerichte vragen en een heel aangename ongedwongen sfeer leer je jezelf zelfs beter kennen.”

Foto Wendy

Wendy - coachingsklant

“De 1 op 1 coaching met Lore is een moment voor jezelf om stil te staan bij een onderwerp of doel dat je nauw aan het hart ligt. Lore begeleidt je tijdens het gesprek om verder te kijken dan wat er aan de oppervlakte ligt. Ze creëert een veilige ruimte waarin de dialoog aangegaan kan worden.”

Jasper

Jasper - coachingsklant

“Lore heeft mij door een moeilijke periode in mijn professionele carrière geloodst. Als eeuwige twijfelaar en doemdenker is het soms nodig om een houvast en klankbord te hebben. Lore heeft me geholpen om een aantal zaken in perspectief te plaatsen en heeft me een aantal technieken aangeleerd om beslissingen te nemen en deadlines te stellen. Sinds ik deze gesprekken met Lore heb gehad, stel ik mij op een correctere manier op in mijn professionele omgeving. Dit is zowel aangenamer voor mezelf als voor mijn collega’s en de mensen uit mijn persoonlijke omgeving.”

Word vandaag nog lid van de Perfect Imperfect Community!